Silikoneskum

Silikoneskum er er en ny og innovativ opfindelse, der besidder en række unikke egenskaber, der gør det til et ideelt materiale i puder, madrasser og andet babyudstyr. Men hvorfor er produkter i dette materiale det bedste valg til dit barn?

Fremragende åndbarhed

Du har måske erfaret at flere brands lover at deres puder og madrasser har en høj åndbarhed. Ofte er de lavet af memory foam (hukommelsesskum). Problemet er bare at memory foam har svært ved at komme af med varme, derfor risikerer dit barn at få det varmt og svede når det sover. Så selvom flere brands prøver at imødekomme dette ved at laver huller eller riller i skummet for at øge luftcirkulationen, så er det for det meste ikke nok til at kompenserer for dette.

Derimod har silikoneskum en fremragende åndbarhed, der tillader at dit barn kommer af med varmen når det sover. Faktisk tillader skummet en luftgennemstrømning på 97%, hvilket er højere end nogen anden skumtype.   

pude af silikoneskum

Memory effekt

Grunden til at mange brands benytter memory foam til deres madrasser og puder, er at det former sig efter barnets kropform, så det opnår en ergonomisk og behagelig sovestilling. Vores silikoneskum besidder også denne gode egenskab. Test har faktisk vist at skummet kan komprimeres over 8000 uden at miste sin originale form. Derfor er du sikker på at dit barn sover blødt og komfortabelt.

Læs mere om vores hovedpuder til spædbørn her

Allergivenligt

Nogle brands benytter latexskum i deres madrasser, som et alternativ til memory foam, men latex kan forårsage latexallergi, derfor fraråder vi på det kraftigste at du benytte sådanne produkter.

Silikone derimod er et meget rent og allergivenligt materiale, der ofte anvendes i fødevare og medicinalindustrien. Desuden er vores silikoneskum FDA Food Grade certificeret, hvilket er din garanti for at de ikke indeholder giftige biprodukter eller fyldstoffer.

Silikoneskum afviser også støvmider. Kliniske test har bevist at forekomsten af mider minimeres med op til 99%. Derfor kan du trygt lade dit barn sove med vores produkter.

Høj Hygiejne

Silikone tåler meget høje temperaturer. Derfor kan vores silikoneskum maskinvaskes på 60°C ved laveste omdrejninger, eller håndvaskes på 95°C hvis dette er påkrævet. Skummet suger ikke vand og væsker passerer ubesværet igennem det. Derfor er du sikker på at dit barn ikke sover på en bakteriebombe.