Silikoneskum

Silikoneskum er er et nyt og innovativt materiale som besidder en række gode egenskaber. Disse egenskaber gør det meget velegnet materiale i madrasser, puder og andet babyudstyr.

Fremragende åndbarhed

Du har måske erfaret at flere brands lover at deres puder og madrasser har en høj åndbarhed. Ofte er disse fremstillet i memory foam (hukommelsesskum). Problemet er bare at memory foam har svært ved at komme af med varme, derfor risikerer dit barn at få det varmt og svede når det sover. Så selvom flere brands prøver at imødekomme dette ved at laver huller eller riller i skummet, for at øge luftcirkulationen, så er det ofte ikke nok til at kompenserer for dette faktum.

Silikoneskum derimod har en fremragende åndbarhed, der lader dit barn kommer af med varmen når det sover.

Vaskbart

De fleste skumtyper tåler ikke vand og kan derfor ikke vaskes hvis uheldet er ude.

Derfor er det en kæmpe fordel at Silikoneskum tåler vand og meget høje temperaturer. Derfor kan vores produkter enten maskinvaskes på 60°C ved laveste omdrejninger, eller håndvaskes på op til 95°C for optimal hygiejne. Silikoneskummet suger ikke vand og væsker passerer ubesværet igennem. Derfor er du sikker på at dit barn ikke sover på en bakteriebombe.

Silikoneskum er vaskbart

Allergivenligt

Silikone er et meget rent og allergivenligt materiale. derfor anvendes det ofte i produkter, beregnet til at komme i kontakte med fødevare og i medicinalindustrien.

Silikoneskum indeholder ingen giftige biprodukter eller fyldstoffer.

Silikoneskum er allergivenligt

Afviser støvmider

Husstøvmider og andet utøj kan ikke overleve i silikoneskum. Derfor kan du trygt lade dit barn sove på vores madrasser og puder.

Høj komfort & lang levetid

Silikoneskum støtter dit barns krop helt optimalt, således at barnet ligger på en fast og komfortabel overflade. Dette sikrer en god og ergonomisk liggekomfort.

Test har vist at silikoneskum kan komprimeres over 8000 gange, uden at miste sin originale form. Derfor har vores madrasser og puder en lang levetid.

Se vores udvalg af madrasser og puder i silikoneskum her