Om os

Ideen til Baby Cloud opstod da jeg blev førstegangsfar i 2018. Som alle nybagte forældre, stod kæresten og jeg pludselig i en ny situation, hvor bleskift, afbrudt søvn og manglende overskud var en del af hverdagen.

medstifter af baby cloud

En af vores største udfordringer var at vores datter i en lang periode sov utroligt dårligt. Denne periode var præget af et dybt ulykkeligt barn, der kun sov kort tid ad gangen og ofte vågnede badet i sved, så vi måtte skifte tøj og sengetøj flere gange i døgnet. Vi afprøvede forskellige madrasser og dyner fra kendte mærker. som lovede at deres høje åndbarhed kunne håndtere problemet. Vi var dog overrasket over hvor lille en forskel de egentlig gjorde, når det kom til stykket.

Til dagligt arbejdede jeg i Vigor Healthcare, en familieejet virksomhed som producerer hjælpemidler og hospitalsudstyr til den globale sundhedssektor. Samtidig med vi kæmpede med ovenstående udfordring derhjemme, introducerede vi vores nyudviklede silikoneskum, som vi forventer vil revolutionere sundhedssektoren i de kommende år.

Silikoneskum er allergivenligt og mere åndbart end andre skumtyper og kan tåle høje vasketemperaturer. Derfor indså vi at det er et ideelt materiale til puder, madrasser og andet babyudstyr.

Vi har vores egen fabrik i Kina, så der var ikke langt fra tanke til handling. I dag er vi stolte over at vores produkter giver børn og forældre en bedre søvn og derfor en nemmere hverdag, så de har mere overskud til alt det der virkelig betyder noget!

Daniel Jensen, medstifter af Baby Cloud.